07 490 4000
E-poštaNatisniExport ICS

Aljoša Bagola - spletni literarni pogovor

Dogodek

Naslov:
Aljoša Bagola - spletni literarni pogovor
Kdaj:
4. marec 2021, 18:00
Kje:
,
Categories:
Dogodki, Novice - Koledar

Opis

 

 

 

Spletni literarni pogovor

 
Aljoša Bagola:

Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke

 


Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja vas vabimo na spletni literarni pogovor z Aljošem Bagola o njegovi knjigi Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.


Izraz izgorelost nam je v današnjih časih verjetno že vsem dobro poznan in zdi se nam, da o tem vemo vse. Največkrat ga povezujemo z izčrpanostjo zaradi dolgotrajnega intenzivnega dela. Izgorelost je motnja, ki jo je potrebno zdraviti, a je pogosto niti ne zaznamo. S svojo knjigo Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, nas avtor popelje med navdihujoče zgodbe, pretresljiva spoznanja in iskrena razmišljanja o tem, kako se spopasti z izkušnjo izgorelosti. Ob današnjem vse bolj hitrem tempu življenja se je pomembno znati ustaviti, si prisluhniti in najti kanček utehe za bolj mirno življenje.

 

O avtorju Aljoši Bagola
Aljoša Bagola je eden izmed najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju. Je zelo priznan in iskan predavatelj, kolumnist. Za svoje delo v oglaševanju je prejel preko 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih. Bil je razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. S svojo knjigo Kako izgoreti prinaša iskreno osebno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

 

Literarnemu pogovoru lahko prisluhnete na YouTube kanalu Knjižnice Črnomelj.

 

četrtek, 4. marec 2021, ob 18. uri

 

 

 

 

Več informacij najdete na FB profilu Splošnih knjižnic Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

 

Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja so se odločile, da zaradi boljšega medsebojnega povezovanja in prilagajanja trenutnim epidemiološkim razmeram združijo moči in tako svojim uporabnikom nudijo še kakovostnejše knjižnične storitve, prilagojene njihovim potrebam. To vključuje tudi skupno vstopno spletno točko na družbenem omrežju Facebook, s pomočjo katere bodo svojim uporabnikom nudile raznovrstne spletne storitve.

Območno mrežo splošnih knjižnic sestavljajo Knjižnica Brežice, Valvasorjeva knjižnica Krško, Knjižnica Sevnica, Knjižnica Pavla Golie Trebnje, Knjižnica Črnomelj, Ljudska knjižnica Metlika, Knjižnica Kočevje, Knjižnica Miklova hiša Ribnica in Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto.


DELOVNI ČAS IN KONTAKT

KOLEDAR DOGODKOV

<<  Mar  2021  >>
 po  to  sr  če  pe  so  ne 
  1  2  3  5  6  7
  8  9101314
15161718192021
2324252627
2930    

 

© Valvasorjeva knjižnica Krško
sitemap-icon Zemljevid strani
RSS novice
Prijava na novice
Želite prejemati obvestila po pošti?
Please let us know your email address.

Valvasorjeva knjižnica Krško
Cesta krških žrtev 26, 8270 Krško
Tel.: 07 490 4000, Fax: 07 490 4020
knjiznica@knjiznica-krsko.si
Facebook