Natisni

Valvasorjeva knjižnica v januarju 2018

Dogodek

Naslov:
Valvasorjeva knjižnica v januarju 2018
Kdaj:
31. januar 2018
Kje:
,
Categories:
Dogodki, Novice - Koledar

Opis

Napovednik Valvasorjeve knjižnice Krško - januar 2018

 

SAMOZAVEST JE SEKSI – predstavitev knjige

torek, 9. januar 2018, ob 18. uri – Knjižnica Krško

V sodelovanju z Zavodom za napredne študije Delta vas vabimo na predstavitev knjige Edvarda Kadiča z naslovom Samozavest je seksi. Avtor več knjižnih del s področja komunikacije, predavatelj, kolumnist, bloger in prevajalec bo izpostavil pomen samozavesti, podal praktične napotke za nastopanje in kaj je pomembno za dober prvi vtis.

 

ČARNA BESEDA – literarni večer

sreda, 17. januar 2018, ob 18. uri – Dvorana v parku v Krškem

Vabljeni na drugi v sklopu literarnih večerov pod skupnim naslovom Čarna beseda. Tokrat gostimo domačega pesnika Mira Tičarja ob izidu njegove nove pesniške zbirke Tam preko in čez. Z glasbo bodo večer obogatili: Aleš Suša (saksofon), Dejan Jerončič (pianist) in Nina Berger (solo pevka). Večer bo povezovala literarna ustvarjalka in voditeljica Carmen L. Oven.

 

VIDEO ZA ZAČETNIKE – predstavitev knjige

četrtek, 18. januar, ob 18. uri – Knjižnica Krško

Marsikoga zanima, kako v spomin ujeti zanimive dogodke iz življenja društva, organizacije, družbe ali posameznika, zato nam bosta avtorja priročnikov Video za začetnike 1 in 2 Mia Brunej in Matej Žibert iz Produkcije LIJAmedia predstavila nekaj osnovnih zakonitosti snemanja in montaže.

 

SREČEVANJA S KNJIGAMI – bralno srečanje

sreda, 10. januar 2018, ob 10. uri – Knjižnica Krško

Vabimo vas, da se nam tudi v letu 2018 pridružite na bralnih srečanjih s knjigami, ki ga vodi profesorica slovenščine Marija Lelić. Srečanja potekajo tedensko v dnevni sobi knjižnice.


Kraj

Lokacija:
Valvasorjeva knjižnica Krško