07 490 4000

Podaljševanje

Rok vrnitve izposojenega gradiva je mogoče pred njegovim iztekom šestkrat podaljšati ustno ali preko storitve Moja knjižnica.

Za časopise, CD-plošče, DVD-je, videokasete, zelo iskano in rezervirano gradivo roka izposoje ne podaljšujemo.

Rezervacije

Gradivo, ki je izposojeno, je možno rezervirati (ustno, preko telefona ali preko interneta). Člani, ki so rezervirali gradivo, so lahko o prispelem gradivu obveščeni po telefonu ali elektronski pošti. Višina stroškov obvestila je določena s cenikom knjižnice. Rezervirano gradivo čaka na člana 3 dni.

Naročanje

Gradivo, ki je prosto, je možno naročiti (preko telefona ali preko interneta). Naročeno gradivo pripravimo in čaka na člana 3 dni.

Moja knjižnica

Preko interneta lahko od kjerkoli in kadarkoli naročate, rezervirate in podaljšujete rok vrnitve izposojenemu gradivu. Za uporabo storitve potrebujete geslo, ki ga dobite pri izposojevalnem pultu. Do »Moje knjižnice« dostopate preko domače strani knjižnice (www.knjiznica-krsko.si), kjer v meniju gradivo izberete povezavo COBISS, nato pa v zgornjem meniju ikono »Moja knjižnica« ter v naslednjem koraku možnost »Izposoja in rezervacije«.

Izposojevalnega roka ne morete podaljšati tistemu gradivu, ki mu je že potekel rok izposoje, gradivu, za katerega ste že prejeli opomin, ter rezerviranemu gradivu. Prav tako ne morete uporabljati storitve "Moja knjižnica", če imate v knjižnici neporavnane obveznosti.

© Valvasorjeva knjižnica Krško
sitemap-icon Zemljevid strani
RSS novice
Prijava na novice
Želite prejemati obvestila po pošti?
Please let us know your email address.

Valvasorjeva knjižnica Krško
Cesta krških žrtev 26, 8270 Krško
Tel.: 07 490 4000, Fax: 07 490 4020
knjiznica@knjiznica-krsko.si
Facebook