07 490 4000

V Valvasorjevo knjižnico se lahko polnoletne fizične osebe brezplačno vpišete preko

 

SPLETNEGA OBRAZCA.

 

Po opravljenem spletnem vpisu boste lahko dostopali do vseh naših oddaljenih storitev: izposoja e-knjig na portalu BIBLOS in do e-virov: Tax-Fin-Lex, Press Reader, EBSCOhost, Britannica (do teh dostopate preko enotne prijave s številko članske izkaznice knjižnice in geslom, ki si ga nastavite v storitvi Moja knjižnica).

 

Spletni vpis omogoča dostop do e-knjig, ki so vam brezplačno na voljo na portalu Biblos. V Bibilosu imamo trenutno za vas naročenih čez 700 knjig. V e-zbirki Press Reader pa svojim članom nudimo dostop do več kot 7.500 svetovnih časnikov (tudi do Dnevnika, Nedeljskega Dnevnika in Večera). E-zbirka Kanopy vsebuje bogat in kakovosten nabor mednarodnih filmov in dokumentarcev, preko aplikacije Audibook si lahko na daljavo izposojate zvočne knjige v slovenskem jeziku.

 

Če boste želeli uporabljati tudi druge storitve v naših knjižnicah, lahko ob prvem obisku knjižnice uredite člansko izkaznico, plačate članarino po veljavnem ceniku ter s podpisom potrdite vaše osebne podatke.

 

Spletni vpis je namenjen le polnoletnim fizičnim osebam.  

Za uporabo vseh storitev, ki jih ponuja knjižnica, je postopek vpisa potrebno opraviti osebno v knjižnici.

Spletnega vpisa ne morejo koristiti pravne osebe.

 

Za dodatne informacije in pomoč smo vam na voljo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonsko na 041 448 652 vsak delovnik med 9. in 15. uro.

 

 

KRATKA NAVODILA ZA SPLETNI VPIS

 

TA POVEZAVA vas bo preusmerila na začetno stran sistema. Na zavihku Moj COBISS v spustnem meniju izberite možnost Spletni vpis ter izberite knjižnico, v katero se želite včlaniti in to storitev omogoča. 

 

V spletni obrazec vnesite vse zahtevane podatke: ime in priimek, datum rojstva, kategorijo, naslov, kontaktni e-naslov, ter si izberite geslo za uporabo storitve Moja knjižnica (geslo mora vsebovati najmanj 8 znakov med katerimi je vsaj ena številka).
* Osebni podatki morajo biti enaki kot v osebnem dokumentu.

 

Po uspešno zaključenem spletnem vpisu boste na izbrani elektronski naslov prejeli e-sporočilo za aktivacijo članstva, ki vsebuje povezavo za potrditev članstva.

 

Ko boste članstvo potrdili, boste na elektronski naslov dobili še eno sporočilo s podatki o vašem članstvu in številko članske izkaznice, s katero se boste lahko prijavili v spletno storitev Moja knjižnica in dostopali do brezplačnih oddaljenih storitev knjižnice: izposoja e-knjig na portalu BIBLOS in do e-virov.

 

TUKAJ SI LAHKO PRENESETE NAVODILA ZA VPIS V PDF OBLIKI.

DELOVNI ČAS IN KONTAKT

KOLEDAR DOGODKOV

<<  Jan  2023  >>
 po  to  sr  če  pe  so  ne 
        1
  2  3  4  5  7  8
  91012131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 

© Valvasorjeva knjižnica Krško
sitemap-icon Zemljevid strani
RSS novice
Prijava na novice
Želite prejemati obvestila po pošti?
Please let us know your email address.

Valvasorjeva knjižnica Krško
Cesta krških žrtev 26, 8270 Krško
Tel.: 07 490 4000, Fax: 07 490 4020
knjiznica@knjiznica-krsko.si
Facebook