07 490 4000

LIBROAM
libroam_logo1Je brezžično omrežje za dostop do svetovnega spleta, do katerega lahko v knjižnici dostopajo vsi člani knjižnice (in člani knjižnic, ki so vključene v projekt Libroam) s svojimi prenosnimi računalniki, dlančniki, in drugimi mobilnimi napravmi.
Vaše uporabniško ime je: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kjer je nnnnnn številka na vaši članski izkaznici. Geslo je enako kot ga uporabljate v sistemu Moja knjižnica. Če gesla še nimate, se oglasite pri izposojevalnem pultu. V sistemu Libroam bo začelo delovati naslednji dan.
Na svojo mobilno napravo morate namestiti odjemalec, ki vam omogoča močno varovano povezavo. Več informacij najdete na povezavi http://home.izum.si/cobiss/libroam/.

eduroamEDUROAM
V Valvasorjevi knjižnici omogočamo brezžičen dostop do interneta preko izobraževalnega omrežja Eduroam. Priključijo se lahko uporabniki, ki imajo uporabniški račun za dostop do omrežja, ki jim ga je dodelila njihova matična organizacija.
Za povezavo v omrežje Eduroam potrebujete mobilno napravo in ustrezno programsko opremo, ki mora biti za vzpostavitev povezave ustrezno nastavljena (navodila za povezavo).
Več informacij o omrežju in dostopu do omrežja je na voljo na strani www.eduroam.si.

wifiBREZŽIČNO OMREŽJE
Uporabnikom je na voljo tudi brezplačen javni dostop do interneta z njihovimi napravami, ki deluje v večjem delu pritličja in prvega nadstropja knjižnice ter tudi v parku pred knjižnico.

 

© Valvasorjeva knjižnica Krško
sitemap-icon Zemljevid strani
RSS novice
Prijava na novice
Želite prejemati obvestila po pošti?
Please let us know your email address.

Valvasorjeva knjižnica Krško
Cesta krških žrtev 26, 8270 Krško
Tel.: 07 490 4000, Fax: 07 490 4020
knjiznica@knjiznica-krsko.si
Facebook